venerdì 3 gennaio 2014

Незапосленост расте ... (Nezaposlenost raste ...)

То јекрајњи увреда , ту ће бити други !

Прешли су даље увреде увреде и обесхрабрује безграничну свет незапослености , која , почев од оних који су се окренули 30 долази до тих 60 година , је одређен врстом "продавати" могућности за запослење , иронично или идиотизам избори социјалног света у континуираном развоју ( мада ја лично изгледају као прави корак уназад ) .
Да се ​​супротстави оно што се зовесистем заштите ( нежно ) даровао они који администрира средства и ресурсе државе , направио свој изглед приватизацију предузећа и установа којима управља централна влада , ово је само окренуо економију у реалном бојно поље .
Феномен који сам почео да опише почетак овог чланка , веома је сличан дивље приватизацијама које су трансформисане цео свет рада : битке , туче и конкуренције ратови све суровија , водио измештање који произвео страшне стопе незапосленост се суочавамо и да се наставља несмањеном жестином .
Да спроведе занимања или послове који би лако могао бити обухваћени било које особе опремљен разума и здравог разума , она је сада постала неопходна , суштински и обавезно ( захваљујући покретању нових закона ), да похађају курсеве обуке периодично које организује различите врсте ауторитета .
Траже посао нормално треба економских ресурса , који је заиста траже посао у потрази за решењем које ће омогућити му да се подржи и суштински ( суочава трошкове основних потреба и плаћање закупнине или хипотеку да имају кров над глава ... ) .
Већина радних места тренутно су регулисани овом сложеном и скупом систему управљања приватизованим курсева , често имају веома значајне трошкове , али не гарантују запослење да би пристојан живот .
Парадокс је ово :
Траже - Јоб ресурсе који треба да се подржи ( често је потребно је хитно ) ...
- На посао , међутим , мора да подржава кључне финансијске оптужбе да прати курсеве обуке ( углавном теоријска и стручна мало) ...

Школа има прерогативе да припреми само теоретски у свету рада , реалности професионалне праксе за очигледних разлога , имају веома различите карактеристике !

Незапосленост расте ...

анђео

To jekrajnji uvreda , tu će biti drugi !

Prešli su dalje uvrede uvrede i obeshrabruje bezgraničnu svet nezaposlenosti , koja , počev od onih koji su se okrenuli 30 dolazi do tih 60 godina , je određen vrstom "prodavati" mogućnosti za zaposlenje , ironično ili idiotizam izbori socijalnog sveta u kontinuiranom razvoju ( mada ja lično izgledaju kao pravi korak unazad ) .
Da se ​​suprotstavi ono što se zovesistem zaštite ( nežno ) darovao oni koji administrira sredstva i resurse države , napravio svoj izgled privatizaciju preduzeća i ustanova kojima upravlja centralna vlada , ovo je samo okrenuo ekonomiju u realnom bojno polje .
Fenomen koji sam počeo da opiše početak ovog članka , veoma je sličan divlje privatizacijama koje su transformisane ceo svet rada : bitke , tuče i konkurencije ratovi sve surovija , vodio izmeštanje koji proizveo strašne stope nezaposlenost se suočavamo i da se nastavlja nesmanjenom žestinom .
Da sprovede zanimanja ili poslove koji bi lako mogao biti obuhvaćeni bilo koje osobe opremljen razuma i zdravog razuma , ona je sada postala neophodna , suštinski i obavezno ( zahvaljujući pokretanju novih zakona ), da pohađaju kurseve obuke periodično koje organizuje različite vrste autoriteta .
Traže posao normalno treba ekonomskih resursa , koji je zaista traže posao u potrazi za rešenjem koje će omogućiti mu da se podrži i suštinski ( suočava troškove osnovnih potreba i plaćanje zakupnine ili hipoteku da imaju krov nad glava ... ) .
Većina radnih mesta trenutno su regulisani ovom složenom i skupom sistemu upravljanja privatizovanim kurseva , često imaju veoma značajne troškove , ali ne garantuju zaposlenje da bi pristojan život .
Paradoks je ovo :
Traže - Job resurse koji treba da se podrži ( često je potrebno je hitno ) ...
- Na posao , međutim , mora da podržava ključne finansijske optužbe da prati kurseve obuke ( uglavnom teorijska i stručna malo) ...
 
Škola ima prerogative da pripremi samo teoretski u svetu rada , realnosti profesionalne prakse za očiglednih razloga , imaju veoma različite karakteristike !

Nezaposlenost raste ...

anđeo

Nessun commento:

Posta un commento

08 gennaio 2024